GEMMA MANCHADO ESCRIG

La primera experiència en  l’àmbit de la diversitat funcional va ser com a monitora d’un esplai de persones amb diversitat.

Gràcies a aquest primer contacte més els estudis posteriors d’educació social es va començar a germinar la idea de que l’educació havia de ser per a tothom a fi de millorar la qualitat de vida de les persones.

A principis del 2010 vaig iniciar la pràctica del Yoga amb un mestre amb la malaltia de Parkinson el qual em va fer veure que l’asana (postura) és un vehicle d’autodescobriment i no la finalitat.

A mitjans del 2014 vaig iniciar la formació de Hatha Yoga, gràcies a això i a les múltiples lesions que vaig patir, vaig veure clarament la possibilitat de barrejar els meus dos mons: l’educació social i el Yoga. Un Yoga Adaptat per a totes les persones.

Sóc Professora de Hatha Yoga i en formació contínua de Yoga Adaptat i Yoga Terapèutic.

Alhora, estic formada en educació social i postgraduada en  Gestió de conflictes i mediació comunitària i  en Desenvolupament Internacional. Amb la titulació  de directora i monitora de lleure.

D’altra banda, he realitzat diferents Cursos i Tallers com: Anatomía del Yoga. El botiquí terapèutic del Yoga. Profundizatció de la pràctica personal de Yoga. Meditació Vipassana. Medicina Xinesa.Entre altres.

MARÍA ÁNGELES MARTÍN

Durant la infància he estat practicant Yoga fins a la meva adolescència. Va ser l’any 2011 quan vaig redescobrir el Yoga integrant-lo fins l’actualitat.

Al principi només em focalitzava en la part física del Yoga, les asanes les quals havien de ser perfectes; No obstant, a mesura que vaig anar aprofundint en la pràctica, vaig poder veure que el Yoga va més enllà de dita perfecció, es tracta d’una filosofia de vida.

Tal descobriment va comportar que iniciés la Formació de Hatha Yoga i en l’aprofundiment del Yoga Adaptat. El Yoga és part essencial de la meva vida, per això, el meu compromís és difondre el Yoga a totes les persones adaptant-ho a les competències de cadascuna d’aquestes.

Sóc professora de Hatha Yoga, i estic en formació contínua de Yoga Adaptat i Yoga Terapèutic. Estic formada en Massatge Yoga-Thai. Sóc professora d’Anatomia.

He realitzat diferents cursos i tallers com: Anatomia del Yoga. El botiquí terapèutic del Yoga. Profundizatció de la pràctica personal de Yoga. Yoga Aeri. Yoga en Família. Medicina Xinesa.Entre altres.

Mª Ángeles Martín

672.19.21.27

Gemma Manchado Escrig

648.14.93.55

info@sarvayogabcn.com