“Més val un gram de pràctica que una tona de teoria”

Swami Sivananda

Sarvayoga és una associació que treballa adaptant el yoga a les potencialitats i competències de les persones. En concret, treballant amb aquells col·lectius de persones que per les seves situacions físiques, psíquiques, mentals i/o socials requereixin d’una adaptació de la pràctica del Yoga.

La paraula Yoga prové de l’arrel Yug (de l’idioma sànscrit) que significa Unir. Unió amb un mateix/a a través de la integració de l’aspecte mental, físic i emocional. Per tant, Sarvayoga aposta per la universalització integral del Yoga per aquelles persones que desitgin accedir als beneficis d’aquest.

Alguns dels beneficis de la pràctica del Yoga son els següents:

FÍSICS

EMOCIONALS

MENTALS

Consciència corporal tot augmentant la força muscular i la seva resistència. Afiança la propiocepció corporal. Augment de la flexibilització del cos aconseguint una postura corporal més equilibrada. Millora del sistema immunològic,limfàtic, respiratori i cardiovascular.

Potencia l’estabilitat emocional ja que al connectar cos i ment es dóna un reconeixement de les pròpies emocions sense entrar en una valorització d’aquestes. Alliberament de l’estat nerviós  ja que mitjançant les asanes i respiració s’alliberen tensions del dia a dia. Millora del descans per totes les qüestions explicades fins ara (alliberament estat nerviós, estabilitat emocional…)

Augment de la concentració Connexió del cos amb la ment Autoreconeixement del propi jo  a través dels moviments corporals i de la respiració. Afiançament de la memòria i de la concentració Augment de la tranquil·litat i pau de la ment Autoconeixement i acceptació de les potencialitats individuals.

Tenint en compte l’impacte i beneficis del Yoga en diferents nivells (físics, psíquics i emocionals) és important poder fer arribar el Yoga a tothom que desitgi practicar.

Mª Ángeles Martín

672.19.21.27

Gemma Manchado Escrig

648.14.93.55

info@sarvayogabcn.com